Airconditioning

Airconditioners doen meer dan alleen maar lucht koelen. Ze regelen de temperatuur, de vochtigheidsgraad, de verwarming en de luchtzuiverheid. Zo bieden ze u het comfortabelste klimaat in uw woning of gebouw. Onze airco-oplossingen hebben zeer gunstige energielabels. Ze focussen op hernieuwbare energie en innovatieve technologieën. Zo haalt u uw voordeel uit een totaaloplossing die het rendement van uw investering maximaal benut.

Verschillende oplossingen

Zoekt u een oplossing voor een woning of voor slechts één ruimte? Of misschien bent u op zoek naar een oplossing voor uw kantoor of commerciële ruimte … Wij kunnen u helpen bij het vinden van de geschiktste oplossing volgens uw eigen noden en wensen.

Soorten airconditioning

Split airco systeem

Een split airco systeem bestaat uit 1 airconditioning binnen- en 1 buitenunit verbonden aan elkaar. Dit type aircosystemen is het meest gangbare systeem en ideaal voor de koeling van één ruimte in een woning of bedrijfsgebouw. U herkent ze makkelijk als het vloer/wand of plafond model.

Multi split airco systeem

Een multi split airconditioning systeem bestaat uit één buitenunit waaraan meerdere binnenunits kunnen verbonden en aangesloten worden. Dit heeft als voordeel dat er dus meerdere ruimtes kunnen gekoeld worden met de mogelijkheid tot individuele schakeling. Zo kan u overdag de keuken of de woonkamer koelen en ’s nachts bijvoorbeeld de slaapkamer. Met dit type airconditioning systemen bespaart u bovendien meer ruimte dan wanneer u zou kiezen voor 2 afzonderlijke split airco’s.

Inverter airco systeem

Wenst u energiezuinig te koelen? Dan kiest u voor een inverter airco systeem. De inverter airconditioners passen het gebruikte vermogen aan aan de vraag. Hierdoor wordt het energieverbruik zoveel mogelijk beperkt. Een inverter airconditioner kan bovendien met hoge snelheid opstarten waardoor de gewenste temperatuur snel bereikt wordt.

Inbouw airco systeem

De zogenaamde inbouw airconditioning systemen zij uitermate geschikt vanuit esthetisch perspectief. Ze laten toe om volledig weggewerkt te worden in het plafond of de wand waardoor ze volledig aan het oog worden onttrokken. Zo sluiten ze perfect aan bij het design van de omgevingsruimte.

Verschillende modellen

Wij beschikken over een ruime keuze aan  verschillende soorten modellen van airco – wandmodellen, vloermodellen, plafondinbouwmodellen, cassettes en plafondonderbouwmodellen – die u volledig kan aanpassen naar uw noden en wensen.

Airconditioning voor elk type gebouw

Of u nu een huiseigenaar, winkeluitbater of hotelmanager bent, onze oplossingen geven u het perfecte comfort. Er zijn verschillende systemen beschikbaar voor woningen, winkels, hotel,s ontspanningscentra, kantoren of grote gebouwen tot zelfs proceskoelingssystemen en koeling van technische centra of datacenters.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren.