Sanitair

Van gucht bvba staat garant voor innoverend en doortastend maatwerk. Wij gaan tot het uiterste om voor u de gepaste materialen uit te zoeken en deze te verwerken tot een uniek project. Op maat, enkel voor u. U wil uw sanitair vernieuwen zonder ingrijpende structurele werken? Ook hier is Van Gucht bvba de eerste keuze. Wij komen vrijblijvend langs om de opties te bekijken. Samen met u maken we er iets moois van.

Aanleggen van leidingwerk

Bij een nieuwbouw of verbouw van uw woning kunt u bijna niet aan het aanleggen of verleggen van leidingwerk ontkomen. Doordat de leidingen overal in uw woning gebruikt worden, is het belangrijk om vooraf een goed plan op te stellen. Waar in huis moeten de leidingen toegankelijk zijn om loodgieterselementen op aan te kunnen sluiten? Waar aan de buitenkant van uw woning moet een buitenkraan komen? Hoe zit het met de centrale wateraansluiting in huis? Onze vakmensen helpen u bij het opstellen van een plan voor de aanleg van uw leidingwerk. Mocht u zelf al een plan gemaakt hebben, dan kunnen we dit plan toetsen op de haalbaarheid ervan. Waar nodig zullen we met u meedenken over passende alternatieven voor onderdelen van het plan die niet haalbaar zijn.

Onze technici beschikken over een ruime ervaring, de nodige kennis én maken steeds gebruik van hoogstaand kwalitatief materiaal om het leidingwerk voor u aan te leggen. Bij het aanleggen van leidingwerk zorgen we eerst voor het schoonmaken van de ondergrond, zodat scherpe voorwerpen de leidingen niet kunnen beschadigen. Vervolgens zorgen we ervoor dat de leidingstukken naadloos op elkaar aansluiten om speling tussen de leidingen tegen te gaan.

Sanitaire voorzieningen

Voordat we beginnen aan de installatie van sanitaire voorzieningen, zullen we een plan met u opstellen. Wellicht heeft u al een idee voor de nieuwe indeling van uw badkamer, toilet of keuken. Wij controleren uw plannen op de haalbaarheid ervan en starten vervolgens met de installatie van uw sanitaire voorzieningen. Mochten uw plannen niet volledig uitvoerbaar blijken te zijn, dan denken we graag met u mee over passende alternatieven. Het spreekt voor zich dat u de plannen beter vooraf aan kunt passen, dan tijdens de werkzaamheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren.