Ventilatie

Niets is zo belangrijk als een gezond binnenklimaat. Zonder dat je het beseft kan de kwaliteit van de lucht binnenshuis afbreuk doen aan uw comfort en zelfs klachten veroorzaken. Van gucht bvba heeft verschillende ventilatiesystemen die een verse, gezonde en comfortabele omgeving bieden voor commerciële en industriële ruimtes, van kleine warmterecuperatiesystemen tot grootschalige luchtbehandelingsunits.

Verse en zuivere lucht

Hoewel hedendaagse gebouwen beter geïsoleerd zijn en een beter energierendement hebben door hun luchtdichte infrastructuur, kan er ook een tekort aan verse lucht optreden, wat kan leiden tot overtollig vocht, microben en allergenen. Om dit probleem op te lossen, hebben wij verschillende ventilatie oplossingen die op de meest efficiënte manier verse en zuivere lucht aanleveren.

Ventilatiesystemen

Voor een optimale ventilatie en de beste binnenluchtkwaliteit gebruiken wij de hoogste normen qua energierendement en flexibiliteit. Om zuivere binnenlucht te krijgen, zorgen wij ervoor dat de ventilatiesystemen perfect in een compleet warmtepompproduct kunnen worden ingebouwd. Zo heeft u minder afzonderlijke systemen nodig én slechts 1 leverancier die een totaaloplossing levert.

Verse en zuivere binnenlucht

Voor een perfect binnenklimaat zijn er 5 hoofdonderdelen waarmee rekening gehouden moet worden om de kwaliteit van de binnenlucht te meten:
  • Ventilatie: voldoende verse lucht aanbrengen in een volledig gebouw.
  • Energieterugwinning: warmte en vocht recuperen uit de afgevoerde lucht om het comfort en het rendement te maximaliseren
  • Luchtbehandeling: de aangevoerde verse lucht verwarmen of koelen voor een maximaal comfort en een minimale belasting van de airco-installatie.
  • Bevochtiging: het evenwicht optimaliseren tussen de vochtigheid binnen en buiten.
  • Zuivering: stof, vervuiling, allergenen en geuren uit de lucht verwijderen

Ventilatie voor elk type gebouw

Of u nu een winkeluitbater of hotelmanager bent, onze ventilatie opties geven u het perfecte comfort. Al onze ventilatie-units hebben standaard warmterecuperatie en kunnen tot 81% van de afgevoerde warmte recupereren. We hebben een groot assortiment producten voor bijna elke toepassing, van 150 m3/u tot 140.000 m3/u. Al onze installateurs zijn trouwens perfect opgeleid om de luchtkwaliteit van uw huis of gebouw te analyseren en te optimaliseren.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren.